Termes i condicions d'ús


1. INTRODUCCIÓ

El present document conté les Condicions que regulen l'ús d'aquest lloc web i les condicions de compra. Preguem que llegeixis atentament les presents Condicions i la nostra Declaració de Privacitat abans de realitzar una comanda. En utilitzar aquest lloc web o en fer una comanda a través del mateix, acceptes les Condicions i la nostra Política de Privacitat, si no estàs d'acord, no has de fer cap comanda.

Si tens alguna pregunta relacionada amb les condicions de compra o la política de privacitat pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.


2. ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

Les presents Condicions són les úniques condicions aplicables a l'ús d'aquest lloc web i substitueixen qualsevol altra. Declares que, en fer la teva comanda, has llegit i acceptes sense cap reserva les presents Condicions.

En fer ús d'aquest lloc web acceptes que:

A. Només podràs fer ús del lloc web per realitzar consultes o comandes legalment vàlids.

B. No podràs realitzar cap comanda especulatiu, fals o fraudulent.

C. També t'obligues a facilitar-nos de manera certa la teva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte i consents que podrem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb tu si cal. Per la nostra banda, i atenent a la llei vigent mai revelarem les teves dades personals a tercers, només rebràs la nostra Newsletter, on sempre podràs donar-te de baixa fàcilment des de l'última newsletter rebuda fent clic en "baixa". Si no estàs subscrit a la Newsletter, la informació que ens subministris en la teva comanda únicament serà utilitzada per a la finalitat de gestió de la teva comanda.

D. Si no ens facilites tota la informació que necessitem, no podrem cursar la teva comanda.

E. En fer una comanda a través d'aquest lloc web, garanteixes que ets major de 18 anys i que tens capacitat legal.
 

3. DISPONIBILITAT DEL SERVEI I ENVIAMENTS

Els articles en aquest lloc web estan disponibles per al seu lliurament a Espanya i els països enumerats en l'enviament. Per als països que no figuren en la llista, contacteu-nos per obtenir informació a través del nostre formulari de contacte.

No es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalls l'adreça exacta de lliurament. Per evitar problemes en el cas que no es trobés en el seu domicili en el moment del lliurament no oblidi indicar un telèfon de contacte.


4. COM FORMALITZA LA VENDA

No hi ha d'haver cap contracte de venda en relació amb cap producte fins que la teva comanda hagi estat expressament acceptat per nosaltres. Si la teva comanda no és acceptat, l'import d'aquest et serà reintegrat en la seva totalitat.

Un cop realitzat una comanda, rebràs un correu electrònic confirmant-vos que hem rebut la teva sol·licitud. Tingues en compte que això no vol dir que la teva comanda hagi estat acceptat. Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació. Només s'acceptarà la compra quan t'enviem la confirmació d'enviament i aquesta es referirà exclusivament i únicament aquells productes indicats en la confirmació d'enviament. No estarem obligats a subministrar-cap altre producte.

En el cas que hagis escollit recollir en botiga, també rebràs una notificació quan la comanda estigui preparado.Si a 48h no has anat a recollir la teva comanda, rebràs un missatge recordatori.
 

5. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. Si es produeixen dificultats quant al seu subministrament o estoc, podem oferir-te productes substitutius d'igual o diferent preu, però si no vols el canvi, et tornarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.

Reservat el dret de retirar qualsevol producte d'aquest lloc web en qualsevol moment.

No acceptem cap responsabilitat sobre el fet de treure o modificar qualsevol producte o contingut del lloc web.
 

6. LLIURAMENT

6.1. TEMPS LLIURAMENT

Els enviaments són gestionats a través de la companyia NACEX o similar. Els terminis de lliurament varien en funció de la destinació de l'enviament.

A Espanya i Portugal els enviaments estàndard triguen entre 48 i 72 hores laborables (de dilluns a divendres no festius). Per enviaments a altres països de la Comunitat Europea entre 5 i 7 dies laborables. I fora de la Comunitat Europea entre 15 i 20 dies laborables.

En el cas de les comandes amb recollida en botiga, el termini de lliurament màxim és de 48-72 hores laborables.

Per calcular el temps de lliurament dels nostres enviaments has de tenir en compte que les comandes realitzades a partir de les 14: 00h començaran a preparar-se al dia següent. Les comandes realitzades el divendres a partir de les 14: 00h, dissabte o diumenge es preparen i sortiran el dilluns.

En períodes especials, promocions o rebaixes, excepcionalment, els temps de lliurament poden veure afectats.

Les comandes es preparen i envien des de Barcelona, ​​per la qual cosa els festius de la ciutat afectaran en els terminis de lliurament.

El termini de lliurament s'ampliarà si realitzes la comanda en una de les següents dates: 1 i 6 de gener, festius de Setmana Santa, 1 i 21 de maig, 15 d'agost, 11 i 24 de setembre, 12 d'octubre, 1 de novembre i 6, 8, 25 i 26 de desembre.

En el cas que, per un cas excepcional, no disposem d'algun producte de la comanda t'informarem d'aquesta situació i et tornarem la part proporcional d'aquest.
 

6.2. LLIURAMENT EN BOTIGA

Per recollir la teva comanda, hauràs de presentar la confirmació de la comanda amb la referència i el DNI (el nom del DNI ha de ser el mateix que apareix en la comanda). És imprescindible presentar la referència de la comanda, ja que no es lliurarà cap comanda sense la referència.

En el cas que una altra persona vagi a buscar la comanda, haurà de presentar el correu electrònic de confirmació i una autorització signada. Aquesta autorització ha de contenir el nom i DNI de les dues persones, i la signatura de la persona compradora. No es podrà lliurar cap comanda sense algun d'aquests requisits.

Hi ha un termini màxim de 21 dies per anar a recollir la comanda a la botiga física. Si complert el termini no has passat a recollir la teva comanda, s'anul·larà la comanda i procedirem a realitzar el reemborsament.

 

6.3. COST ENVIAMENT

Els costos d'enviament varien en funció del lloc de lliurament, per a les diferents zones i són automàticament en funció del volum i el pes. Per als països europeus, els costos d'enviament són gratuïts. Pots veure els costos d'enviament un cop hagis triat els teus productes clicant el carret de la compra i triant la zona d'enviament .. En el cas de recollida en botiga, no hi ha cost d'enviament.

Recorda que no es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalls l'adreça exacta de lliurament.

Per evitar problemes en el cas que no et trobaràs en el domicili en el moment del lliurament agrairíem que ens facilitaràs un telèfon de contacte en el qual poder localitzar-te.

 
7. PREU I PAGAMENT

El preu dels productes serà el que s'estipuli en cada moment al nostre lloc web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu dels productes que has encarregat, t'informarem al més aviat possible i et donarem l'opció de reconfirmar la teva comanda al preu correcte o bé anul·lar-lo. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb tu, la comanda es considerarà cancel·lat i es reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades.

Els preus de la pàgina web inclouen els impostos corresponents i les despeses d'enviament per a Europa, però exclouen les despeses d'enviament a països d'altres continents.
Els preus poden canviar en qualsevol moment, però no afectaran les comandes als que ja hàgim enviat una confirmació d'enviament.

En fer un pagament amb targeta confirmes que és de la teva propietat.

Les targetes de "pagament" estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora de les mateixes, però si l'entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar la venda.

 
8. CANVIS I DEVOLUCIONS

8.1 CANVIS:

Pots fer el canvi de la teva compra en línia a la nostra botiga física presentant l'albarà de compra o factura que ve a la caixa.

En aquest cas podràs canviar de talla, color o model.

Tens un termini de 20 dies des de la recepció per dirigir-te a la nostra botiga física. Per procedir al seu canvi el producte no ha d'estar usat.

No es procedirà al canvi o devolució d'aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què van ser rebuts, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.
 

Només és possible, mitjançant aquesta via, tramitar canvis de productes adquirits a la nostra botiga online.

 
8.2 DEVOLUCIONS:

Tens un termini de 20 dies des de la recepció de la teva comanda per realitzar la devolució i per procedir a la mateixa hauràs de comprovar que la teva comanda compleix les següents condicions:

- El producte no ha d'estar usat.

- Ha de ser enviat a les mateixes condicions en què va ser rebut. No es procedirà a la devolució d'aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què van ser rebuts, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.
 

Devolució des domicili

Per realitzar la devolució hauràs sol·licitar-la a través del següent correu electrònic: info@cmenendez.es

Un cop confirmada la teva devolució, podràs enviar-nos el producte. Un cop rebut a les nostres oficines, procedirem a examinar-lo i et comunicarem per correu electrònic si procedeix la devolució tenint en compte que es trobi dins el termini establert i que el producte es trobi en perfecte estat. Recorda que el producte ha de ser enviat de la mateixa forma en què va ser rebut.

Un cop aprovada la devolució, rebràs l'import de la mateixa manera en què vas realitzar la compra. L'abonament a la targeta de crèdit depèn sempre de la seva entitat bancària.Devolució a la botiga

Pots fer la devolució de la teva compra online a la nostra botiga física presentant l'albarà de compra o factura que ve a la caixa.
Un cop aprovada la devolució, rebràs l'import de la mateixa manera en què va realitzar la compra. L'abonament a la targeta de crèdit depèn sempre de la seva entitat bancària. En cap cas s'abonarà els diners en efectiu.

No es procedirà al canvi o devolució d'aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què es van rebre, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte.

Només és possible tramitar devolucions de productes adquirits a la nostra botiga online. 

9. EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

La nostra responsabilitat en relació amb qualsevol producte adquirit en el nostre lloc web estarà limitada estrictament al preu de compra d'aquest producte.

A causa de la naturalesa oberta d'aquest lloc web ia la possibilitat que es produeixin errors en l'emmagatzematge i transmissió d'informació digital, no garantim la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda per mitjà d'aquesta pàgina web llevat que s'estableixi expressament el contrari en la mateixa.


10. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Reconeix i consenteix que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual sobre els materials o continguts que s'aporten com a part de la pàgina web corresponen en tot moment a Concepció Menéndez García.
 

11. COMUNICACIONS PER ESCRIT

En utilitzar aquest lloc web, acceptes que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Les notificacions que ens vulguis remetre, hauran d'enviar-preferiblement a través del nostre formulari de contacte.

S'entendrà que les notificacions han estat rebudes 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic. Si creus no haver-les rebut posa't en contacte amb nosaltres a través del formulari o del telèfon de contacte.


12. DIVISIBILITAT

Si alguna de les presents condicions o alguna disposició fossin considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l'autoritat competent, se separaran de la resta de condicions i disposicions que seguiran sent vàlides en la mesura que així ho permeti la llei.
 

13. EL NOSTRE dret de canviar AQUESTES CONDICIONS

Tenim dret de revisar i modificar els presents Condicions en qualsevol moment.

Estaràs subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en què facis cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de fer canvis en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de privadesa, en el cas, els possibles canvis afectaran també als comandes que haguessis fet prèviament.

 
14. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les vendes de productes a través del nostre lloc web es regiran per la legislació espanyola.

Com a consumidor, res en la present clàusula afecta els drets que com a tal et reconeix la legislació vigent.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar navegant, entenem que s'accepta la nostra Política de cookies. Política de cookies.