Conxita Menéndez

Tècnic Superior en Arts Aplicades. Especialitat en Arts Tèxtils.

Insígnia Mestra Artesana, concedida per la Generalitat de Catalunya l'any 2012.

Impartició de múltiples cursos i tallers, destacant els cursos de "Estampació avançada" impartits al Museu de la Estampació de Premià de Mar, a l'octubre de 2010 i el realitzat per a la ACTM (Assoc. Creadors Tèxtils de Madrid) el 2011.

Participació en múltiples exposicions, entre les quals destaquen:

    2006: Exposició de peces tèxtils a la Sala d'Exposicions del Palazzo dei Priori de Perugia (Itàlia).
    2005: Exposició de diverses peces al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa.
    2004: Durant els mesos d'abril i maig exposa l'obra "Elegia a teixidor de Paraules" a la cambra de Comerç Hispano Russa de Barcelona.
    2005-2006: Participació en el projecte de l'estimulació de la creativitat en el sector tèxtil de la Unió Europea "La Tela di Aracne".

El meu taller funciona al ritme de les meves mans, encara que volgués anar al ritme de les meves idees. Faig estampacions, feltres, bosses ..., peces úniques que són el producte d'anys d'estudi, de treball constant i evolució permanent.

La meva característica principal és la gran energia que poso en tot el que faig. Intento arribar a la majoria de les persones, fent totalment a mà peces molt funcionals, pràctiques i atemporals.

Quan algú compra un dels meus productes, vull que senti que porta una peça única i irrepetible, que posseeix alguna cosa "Bella" i per descomptat "Natural".

Quan un client necessita alguna cosa especial, mantinc una estreta col·laboració amb ell des de la fase conceptual fins al lliurament, adaptant el meu procés creatiu a les seves necessitats.

Posa't en Contacte amb mi per parlar sobre el teu projecte o vine a visitar-me al meu taller per veure algunes de les meves peces.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text