Nous Productes

El meu taller funciona al ritme de les meves mans, encara que volgués anar al ritme de les meves idees. Faig estampacions, feltres, bosses ..., peces úniques que són el producte d'anys d'estudi, de treball constant i evolució permanent.

La meva característica principal és la gran energia que poso en tot el que faig. Intento arribar a la majoria de les persones, fent totalment a mà peces molt funcionals, pràctiques i atemporals.

Quan algú compra un dels meus productes, vull que senti que porta una peça única i irrepetible, que posseeix alguna cosa "Bella" i per descomptat "Natural".

Quan un client necessita alguna cosa especial, mantinc una estreta col·laboració amb ell des de la fase conceptual fins al lliurament, adaptant el meu procés creatiu a les seves necessitats.

Posa't en Contacte amb mi per parlar sobre el teu projecte o vine a visitar-me al meu taller per veure algunes de les meves peces.

Estem a la revista Marie Claire!!!

Estem a la revista Marie Claire!!!

Concepció Menéndez, imperible art tèxtil llegir més
Ens hem traslladat !!

Ens hem traslladat !!

Per fi, el trasllat fet realitat. llegir més
Nuno Felt "Trencadís", la nova col·lecció de fulards i xals presentada por C. Menéndez a Madrid

Nuno Felt "Trencadís", la nova col·lecció de fulards i xals presentada por C. Menéndez a Madrid

C. Menéndez ha tornat amb el seu estand a lFEMA durant l´última edició de BISUTEX, celebrada a IFEMA (Madrid) el 7 al 10 de febrer de 2019. llegir més

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text