Nous Productes

El meu taller funciona al ritme de les meves mans, encara que volgués anar al ritme de les meves idees. Faig estampacions, feltres, bosses ..., peces úniques que són el producte d'anys d'estudi, de treball constant i evolució permanent.

La meva característica principal és la gran energia que poso en tot el que faig. Intento arribar a la majoria de les persones, fent totalment a mà peces molt funcionals, pràctiques i atemporals.

Quan algú compra un dels meus productes, vull que senti que porta una peça única i irrepetible, que posseeix alguna cosa "Bella" i per descomptat "Natural".

Quan un client necessita alguna cosa especial, mantinc una estreta col·laboració amb ell des de la fase conceptual fins al lliurament, adaptant el meu procés creatiu a les seves necessitats.

Posa't en Contacte amb mi per parlar sobre el teu projecte o vine a visitar-me al meu taller per veure algunes de les meves peces.

Estic molt contenta!

Estic molt contenta!

Sóc una de les deu finalistes a optar pel premi VANGUARDIA, dels Premis "Artesania Comunitat Valenciana" de 2020 en la seva VII edició. Estic feliç! llegir més
La seda ofereix una solució casolana per a la prevenció del COVID-19

La seda ofereix una solució casolana per a la prevenció del COVID-19

A mesura que l'escassetat d'equips de protecció individual continuï afectant els  proveïdorsd'assistència sanitària , Guerra va dir que les mascaretes casolanes continuaran jugant un paper important per mantenir les persones fora de perill de la COVID-19. llegir més
El llenguatge de l'ventall a Puerto Rico al segle XIX

El llenguatge de l'ventall a Puerto Rico al segle XIX

Una curiosa forma de comunicació mitjançant els gestos amb el ventall, al segle XIX, a Amèrica Central. llegir més

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text