FUTURMODA és el Saló Internacional de la pell, components i maquinària per al calçat i la marroquineria, el qual se celebra 2 cops l'any a Elx (Alacant). Aquesta fira és visitada per dissenyadors, creatius i fabricants procedents de sectors industrials i productius com el calçat, l'hàbitat, el tèxtil i la confecció, per conèixer les últimes novetats, tendències i nous accessoris per als diferents sectors.

L'hem visitat per primera vegada en l'edició del passat 18 i 19 d'octubre; ha estat tota una experiència i una oportunitat per trencar amb la rutina, coneixent nous materials, tendències de modes, teixits intel·ligents i molts fabricants nacionals i internacionals.

La fira Futurmoda és visitada cada any per dissenyadors, creatius i fabricants procedents de sectors industrials i productius com la confecció, el tèxtil, el calçat i l'hàbitat, i s'ha convertit en un esdeveniment d'inexcusable assistència, tant per als professionals com per a les empreses del sector pel fet de conèixer les últimes novetats i estar al corrent de les modes del sector.

Hem tornat amb noves idees i moltes ganes de tornar a la feina !.

Fira Futunova

Elx (Alacant)

18 i 19 octubre 2018