elegant mocador de seda natural pintat a mà

Estem presentant la nova col·lecció de Xals i Mocadors per a aquest any 2020. Nous colors; noves sensacions sobre la pell. Complements ideals per a qualsevol moment i situació.

Fulard de seda natural pìntat amà

Són grans i lleugers, fets totalment a mà des del orillaje fins al tenyit i pintat. Cadascuna és una peça única i irrepetible, feta per mi amb tot afecte; de gran caiguda i gramatge adequat perquè s'emmotlli perfectament a la forma de la roba o de la pell.

foulard de seda peça unica i original

Estan realitzats amb Seda Natural de 10 Mômes, teixit Crêpe de Seda, també anomenada Crespó; lleugera, suau i resistent, a causa de la peculiar torsió de les seves fibres. La Seda produeix una calor seca ideal per a les cervicals, alleujant dolors i protegint el coll, alhora que produeix una sensació de calidesa i de carícia.

mocador de seda fet a mà

Són el complement ideal per a la vestimenta de primavera, estiu, tardor i hivern a l'ésser lleugers, originals i molt elegants, combinant molt bé amb tot tipus de roba, des d'un abric clàssic a una jaqueta texana amb jeans. A causa de les seves grans mesures, es pot posar de múltiples maneres; com estola, com fulard enrotllat a coll ...

Foulard ideal per a la vestimenta

S'entrega amb bossa de protecció i estoig de regal.

embalaje para regalo muy elegante

Els colors són molt resistents, a l'estar vaporitzats en autoclau. Perquè durin molts anys, només cal cuidar-los una mica: Rentar-los a mà en aigua tèbia amb sabó neutre; no utilitzar suavitzants. Aclarir-los amb aigua i un rajolí de vinagre. No retorcerlos, únicament prémer les peces amb les mans per extreure l'aigua. També es poden rentar a la rentadora amb el programa de Peces Delicades. Deixar assecar i planxar.

Mocador de seda natural ple color