La botiga de L'Arc Artesania es troba en plena Plaça Major de Madrid, al costat de l'arc de ganiveters, en un edifici emblemàtic de el Madrid dels Àustries de finals de s. XVII que ja esmentava l'escriptor i novel·lista Benito Pérez Galdós a "Fortunata y Jacinta". Des de fa més de 25 anys estan a l'avantguarda de l'artesania de màxima qualitat, realitzada per més de 70 artistes que "toquen" tots els pals com ara Meninas, joieria d'autor, paper, cartró, vidre, metalls, ceràmica, tèxtil, pell, art gràfic, bijuteria ... Sempre peces úniques realitzades amb tot l'afecte dels seus autors i autores.

Quan entres a la botiga de L'Arc Artesania, de sobte et trobes submergida en un ambient ple de bellesa; miris on miris, tot és bonic, tot és art; et donen ganes d'observar-ho tot, de tocar-ho tot, de quedar-te allà, ni que sigui per contemplar les diferents peces.

Aprofitant aquest obligat confinament, per fi han posat en marxa la seva botiga online !!

https://www.artesaniaelarco.com/shop

Hi trobareu alguns productes meus !!!

No deixeu d'entrar-hi, però si podeu, donar-vos una volta per la Plaça Major 9, 28012 Madrid i prepareu-vos per gaudir de veritat d'autèntica artesania feta a Espanya.