Ha costat temps, esforç i diners, però finalment s'ha aconseguit una fita important per a mi: ja tinc registrada la meva Marca a nivell de la Unió Europea:

 

 

Aquesta Marca identificarà tots els productes que realitzo actualment, tant els meus ventalls com les bufandes, xalets, foulards… i amb ella distingireu els meus productes d'altres que puguin ser semblants.

 

 

 

Encara que a molts països no es distingeix entre Marca i Nom Comercial, seguint la nostra legislació jo he volgut registrar tots dos.

 

 

El meu nom comercial identificarà les activitats que realitzo com a empresa autònoma en el trànsit mercantil; és a dir, em diferenciarà de la resta d'empreses del mateix sector.

Apareixerà a les factures, albarans, cartells…

 

Tot això em permetrà reforçar el coneixement de la meva Marca i Nom Comercial a través de campanyes específiques, poder denunciar còpies i falsificacions…

 

En definitiva, assegurar als meus clients que les meves peces són realment meves, són peces úniques fetes a mà amb tot el meu afecte i són diferents!

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos y publicidad de interés. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra Política de cookies. Política de cookies .iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text