Com a novetat a la fira Biocultura hem portat els nostres bosses texanes, 100% reciclades i fetas a ma 1 a 1 aprofitant totes les peces dels texans, lo que les converteix en peces úniques i originals.

Per primera vegada hem anat com expositors amb un estand de 6 m2. Han estat 4 intensos dies envoltats de persones involucrades en la moda sostenible, alimentació o cosmètica bio. Ha estat tot un descobriment. A més hem tingut l'oportunitat de conèixer nous clients que segurament tornarem a veure a Barcelona.

Biocultura és la Fira Internacional de Productes Ecològics i Consum Responsable més important d'Espanya, amb sectors com ara tèxtil orgànic; ecomaterials, alimentació ecològica, artesanies etc ... Aquesta edició de l'1 al 4 de novembre s'ha desenvolupat a IFEMA (Madrid) i va rebre la visita de més de 75.000 persones.

En BioCultura es pot trobar una àmplia i variada oferta de productes de procedència ecològica o del reciclatge, acompanyada d'un alt nivell de qualitat, característiques de la maduresa i professionalitat dels operadors del sector i de les empreses presents en cada edició.

En BioCultura, a més de la multitud de productes i propostes del sector de l'alimentació, s'exposen productes certificats de moda sostenible i reciclatge, com els que C. Menéndez proposava en el seu estand, i es promou la participació del consumidor, convertint-se així en un aparador de la producció biològica i ecològica.

Tots els productes que s'exposen i promocionen a BioCultura han de passar pel control exhaustiu per part del Comitè de selecció de productes. El Comitè de Selecció de BioCultura està format per l'equip tècnic de BioCultura, INTERECO i tècnics i professionals de tots els sectors presents. Treballa durant tot l'any meticulosament i amb rigorositat perquè les propostes que es presenten a la fira compleixin els requisits i condicions específiques de participació, i hi ha un codi ètic d'admissió d'expositors que ha de complir-se.

BIOCULTURA

IFEMA - MADRID

De l'1 al 4 de novembre de 2018